Ajankohtaista

 • KLUBIN GOLFMESTARIKSI 2022 KALERVO SIPI

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: KLUBIN GOLFMESTARIKSI 2022 KALERVO SIPI

 • Klubin uusi ravintola tiedottaa

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalainen Klubi vaihtaa ravintoloistsijaa 1.9.2022. Tamresta Oy:n ottaessa vetovastuun talon toiminnoista, vaihtuu ravintolan nimeksi Ravintola Lilia

  Lue lisää artikkelista: Klubin uusi ravintola tiedottaa

 • Heikki Koron 80 v-juhlanäyttely Pyynikki-salissa

  Julkaistu:

  Heikki Koron 80 v-juhlanäyttely avattiin 4.4.2022 Suomalaisen Klubin Pyynikki-salissa.  Näyttely on nähtävissä ainakin huhtikuun loppuun, ehkä pitemmällekin.  Käykää tutustumassa. Voitte löytää jotain omalle seinällennekin.

  Lue lisää artikkelista: Heikki Koron 80 v-juhlanäyttely Pyynikki-salissa

 • TAMPEREEN SUOMALAINEN KLUBI 130 VUOTTA

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalainen Klubi juhli sadan vieraan voimin omissa tiloissaan syyskuussa. Ohessa kuvia vuosijuhlasta. -Kuvat Seppo Leskinen

  Lue lisää artikkelista: TAMPEREEN SUOMALAINEN KLUBI 130 VUOTTA

 • LOTTA SVÄRD 100 VUOTTA

  Julkaistu:

  Suojeluskuntien ja sittemmin 1918 perustetun Suomen armeijan tueksi perustettiin Lotta Svärd-järjestö 100 vuotta sitten vuonna 1921. Järjestö oli aikanaan maailman suurin naisten vapaaehtoisen maanpuolustuksen järjestö, joka päättäväisten johtohenkilöiden luotsaamana otti tärkeän paikkansa tehtävänsä täyttämisessä. 100-vuotisjuhlan kunniaksi Lotta Svärdin menestystä juhlitaan eri puolilla maatamme Suomen Lottaperinneliiton johdolla. Tähän samaan tapahtumasarjaan liittyy Pirkanmaan Lottaperinne ry:n sekä Tampereen Suojeluskunta- ja Lottamuseoyhdistyksen yhteistyössä synnyttämä Lotta Svärd 100-vuotta-näyttely, joka avattiin kolmannen yhteistyökumppanin, Tampereen Suomalaisen Klubin, tiloissa. Näyttelyn avasivat Klubin puolesta kenraalimajuri evp Kalervo Sipi, Pirkanmaan Lottaperinne ry:n puolesta puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Vikman sekä Tampereen Suojeluskunta- ja Lottamuseoyhdistyksen puolesta puheenjohtaja, museon museomestaris Kari Nykänen. Näyttely on avoinna 30.10.2021 asti arkipäivisin lounasaikaan klo 11-14. Ryhmille opastettuja esittelyjä sopimuksen mukaan. Yhteys museomestari Kari Nykänen, kariny@kolumbus.fi tai 040-5777067.

  Lue lisää artikkelista: LOTTA SVÄRD 100 VUOTTA

 • Tampereen Suomalainen Klubi 130 vuotta 22.9.2021

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalaisen Klubin puheenjohtaja Pasi-Heikki Rannisto (oik.) ja varapuheenjohtaja Kalervo Sipi laskivat tänään 22. syyskuuta seppeleen Talvisodan muistomerkille klubin 130-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Muistomerkin on suunnitellut klubin jäsen Kauko Salmi.

  Lue lisää artikkelista: Tampereen Suomalainen Klubi 130 vuotta 22.9.2021

 • Klubin kuukausikokousvieraana Alpo Rusi

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalainen Klubi kokoontui 20.9. Marskin saliin lähes vuoden mittaisen koronatauon jälkeen ja tupa oli täysi. Illan alustajavieraana oli VTT, entinen suurlähettiläs Alpo Rusi, joka analysoi presidentti Mauno Koiviston ulkopolitiikkaa helmikuussa ilmestyvän kirjansa pohjalta. Kuva: Pasi-Heikki Rannisto.

  Lue lisää artikkelista: Klubin kuukausikokousvieraana Alpo Rusi

 • Vuorineuvos TTT Kari Neilimon lokakuun kuukausiesitys julkaistu klubin verkkosivulla

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: Vuorineuvos TTT Kari Neilimon lokakuun kuukausiesitys julkaistu klubin verkkosivulla

 • Ilkka ja Sirkka Mäntyvaara juhlivat syntymäpäiviä

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: Ilkka ja Sirkka Mäntyvaara juhlivat syntymäpäiviä

 • Vapaussoturi no 3/2020 on ilmestynyt

  Julkaistu:

  Asiantuntevan ja monipuolisen historialehti Vapaussoturin uusin numero 3/2020 on ilmestynyt. Vuodesta 1959 ilmestynyt sotahistoriallinen aikakauslehti vaalii itsenäisen Suomen arvoa, sotiemme muistoa sekä suojeluskunta- ja lottaperinnettä.

  Lue lisää artikkelista: Vapaussoturi no 3/2020 on ilmestynyt

 • Tilaa klubiravintolasta herkkuja omaan vappupöytään

  Julkaistu:

  Vappulounas Klubilla on peruttu ja jo tehdyt varaukset on siirretty vuoden 2021 vappulounaalle. Hyvissä ajoin ensi vuoden alussa ravintola on yhteydessä varaukseen tehneisiin.

  Lue lisää artikkelista: Tilaa klubiravintolasta herkkuja omaan vappupöytään

 • Matti Hokkanen in memoriam

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalaisen Klubin kunniajäsen, maakuntaneuvos, entinen kansanedustaja ja Tampereen Kauppakamarin pitkäaikainen toimitusjohtaja Matti Hokkanen nukkui pois 27.3.2020 pitkällisen sairauden murtamana. Hän oli kuollessaan 82-vuotias.

  Lue lisää artikkelista: Matti Hokkanen in memoriam

 • Tampereen Suomalainen Klubi ry, tiedote 17.3.2020

  Julkaistu:

  Hyvät Suomalaisen Klubin jäsenet. Kuten aikaisemmasta viestinnästä olette havainneet, on yhteiskuntamme elämää vakavasti järkytetty. Ihmisiä on pyydetty pysyttäytymään kotona ja välttelemään toisiaan, jotta koronavirus ei leviäisi. Klubin ajatus on pikemminkin koota ihmisiä yhteen kuin erottaa heitä ja siksikin tämä on hämmentävää.

  Lue lisää artikkelista: Tampereen Suomalainen Klubi ry, tiedote 17.3.2020