Ajankohtaista

 • Alpi Ikäheimosen maalauksia Suomalaisen Klubin Pyynikki-kabinetissa 15.2.-15.5.

  Julkaistu:

  Alpi Ikäheimonen on ylöjärveläinen taiteilija, joka on tunnettu värikkäistä naivistisista teoksistaan, ikoneistaan ja tamperelaisaiheisista maalauksistaan. Pyynikki-kabinetin näyttelyssä on pääosin esillä tamperelaisia, pispalalaisia kuvia sekä ikonivedoksia Raja-Karjalasta. Alpi Ikäheimonen kuvasi Rajaportin saunaa ja saunojia rakkaudesta kylpijäporukkaan, sekä aikansa julkimoita, kuten Pikku-Mattia, Lazzarellaa ja Hymy-Latea . Monet muistavat heidät katukuvasta, Pikku- Matti pysähtyi aina juttelemaan, Lazzarella oli kioskin myyjä, joka pukeutui yli viisikymppisenä kuin Barbi-nukke, Hymy-Late kulki soittamassa viuluaan. Alpi Ikäheimonen kehuu Rajaportin saunan ja etenkin sen saunaporukan. Sen kunniaksi Ikäheimonen on piirtänyt saunasta kaksi taulua. Rajaportin saunaporukkaan kuuluu Klubin kunniajäsen, Seppo Leskinenkin. Hänen ansiostaan näyttely on nyt Tampereen Suomalaisen Klubilla. Tervetuloa tutustumaan iloa tuottavaan näyttelyyn ja samalla nauttimaan Klubin ravintolan maittava jäsenlounas (jäsenhinta 8,50e). Pidetään turvaväleistä huolta! Maskisuositus. Käsidesiä paikalla. Näyttely avoinna ma-pe kello 11-14, muina aikoina sopimuksen mukaan, Sointu Lanki, 0400684416, sointula@kolumbus.fi Lisätiedot ja teosmyynti Alpi Ikäheimonen 0400238769 Tiedustelut näyttelystä Seppo Leskinen, 0505812233

  Lue lisää artikkelista: Alpi Ikäheimosen maalauksia Suomalaisen Klubin Pyynikki-kabinetissa 15.2.-15.5.

 • 12.1.2021 tilaisuus "Mannerheim - naistenmies, hevosimies ja vakooja?" on peruttu ja siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

  Julkaistu:

  12.1.2021 tilaisuus "Mannerheim - naistenmies, hevosimies ja vakooja?" on peruttu ja siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syynä on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 17.12.2020 antama päätös, jonka mukaan kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella 17.1.2021 saakka.

  Lue lisää artikkelista: 12.1.2021 tilaisuus "Mannerheim - naistenmies, hevosimies ja vakooja?" on peruttu ja siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

 • Tilaa jouluruoat Teijan Keittiöstä

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: Tilaa jouluruoat Teijan Keittiöstä

 • Vuorineuvos TTT Kari Neilimon lokakuun kuukausiesitys julkaistu klubin verkkosivulla

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: Vuorineuvos TTT Kari Neilimon lokakuun kuukausiesitys julkaistu klubin verkkosivulla

 • Klubin pikkujoulu 27.11.2020 on peruutettu

  Julkaistu:

  Koronatilanteesta johtuen Klubinaisten perinteisesti järjestämää Klubin pikkujoulua ei järjestetä. Suunnitelmissa on korvata nyt peruttu juhla huhtikuussa 2021 iloisella koko Klubin kevätjuhlalla.

  Lue lisää artikkelista: Klubin pikkujoulu 27.11.2020 on peruutettu

 • Ilkka ja Sirkka Mäntyvaara juhlivat syntymäpäiviä

  Julkaistu:

  Lue lisää artikkelista: Ilkka ja Sirkka Mäntyvaara juhlivat syntymäpäiviä

 • Vapaussoturi no 3/2020 on ilmestynyt

  Julkaistu:

  Asiantuntevan ja monipuolisen historialehti Vapaussoturin uusin numero 3/2020 on ilmestynyt. Vuodesta 1959 ilmestynyt sotahistoriallinen aikakauslehti vaalii itsenäisen Suomen arvoa, sotiemme muistoa sekä suojeluskunta- ja lottaperinnettä.

  Lue lisää artikkelista: Vapaussoturi no 3/2020 on ilmestynyt

 • Tilaa klubiravintolasta herkkuja omaan vappupöytään

  Julkaistu:

  Vappulounas Klubilla on peruttu ja jo tehdyt varaukset on siirretty vuoden 2021 vappulounaalle. Hyvissä ajoin ensi vuoden alussa ravintola on yhteydessä varaukseen tehneisiin.

  Lue lisää artikkelista: Tilaa klubiravintolasta herkkuja omaan vappupöytään

 • Matti Hokkanen in memoriam

  Julkaistu:

  Tampereen Suomalaisen Klubin kunniajäsen, maakuntaneuvos, entinen kansanedustaja ja Tampereen Kauppakamarin pitkäaikainen toimitusjohtaja Matti Hokkanen nukkui pois 27.3.2020 pitkällisen sairauden murtamana. Hän oli kuollessaan 82-vuotias.

  Lue lisää artikkelista: Matti Hokkanen in memoriam

 • Tampereen Suomalainen Klubi ry, tiedote 17.3.2020

  Julkaistu:

  Hyvät Suomalaisen Klubin jäsenet. Kuten aikaisemmasta viestinnästä olette havainneet, on yhteiskuntamme elämää vakavasti järkytetty. Ihmisiä on pyydetty pysyttäytymään kotona ja välttelemään toisiaan, jotta koronavirus ei leviäisi. Klubin ajatus on pikemminkin koota ihmisiä yhteen kuin erottaa heitä ja siksikin tämä on hämmentävää.

  Lue lisää artikkelista: Tampereen Suomalainen Klubi ry, tiedote 17.3.2020