Ruutiukot

Ruutiukot on Tampereen Suomalaisen Klubin johtokunnan alaisuudessa toimiva harrastuskerho. Ruutiukot ei ole rekisteröity yhdistys, vaan Klubin sisäinen senioriyhteisö, joka perustettiin aikanaan sellaisten klubilaisten veljespiiriksi, jotka ”eivät enää ole mukana työelämässä, mutta pysyttelevät vielä muonavahvuudessa”. Jäseneksi voi liittyä Klubin jäsen, joka on seniori, t.s. eläkkeellä, ja jolla on elävää uteliaisuutta tämän päivän ja historian tapahtumiin sekä vetoa laadukkaaseen sosiaaliseen seuranpitoon.

Sinä klubiveli, joka jo olet Tampereen Suomalaisen Klubin jäsen ja seniori, tervetuloa Ruutiukkojen veljespiiriin. Jäseneksi liittyminen on helppoa: saavut lounaskokoukseemme maanantaina klo 12, ilmoittaudut Sadanpäämiehelle tai Ruutisihteerille ja saat jäseneksi-ilmoittautumislomakkeen. Sen täytettyäsi olet kerhomme jäsen. Liittymisestä tiedotetaan Ruutiukkojen lounaskokouksessa ja uusi jäsen lisätään Ruutiukkojen jäsenluetteloon.

Näiltä sivuilta saat tietoa Ruutiukkojen toiminnasta ja ohjelmista. Uskon, että lounaskokoustemme tarjoamat esitelmät ja yhdessäolo sekä yhteiset matkat, tutustumiskäynnit ja avec-tilaisuudet tarjoavat jatkossakin mielenkiintoista ohjelmaa Sinulle, olitpa juuri liittynyt tai jo vuosia Ruutiukkoihin kuulunut. Ohjelmia suunnitellessani pyrin seuraamaan aikaisempien sadanpäämiesten ja muiden ruutiukkoveteraanien viitoittamaa linjaa sekä ottamaan huomioon ruutiukkoveljiltä tulleen palautteen.

Ruutikokousten tulevat ohjelmat löydät Klubin yleisestä tapahtumakalenterista klikkaamalla tämän näkymän oikeassa yläkulmassa sanaa "Tapahtumakalenteri" ja sen jälkeen etsimällä kalenterista "tutun tykin". Pidettyjen kokousten esitelmäreferaatit löydät klikkaamalla alla olevia "lukukausilinkkejä".

Ruutiukkojen lounaskokoukset alkavat maanantaisin kello 12.00.


RUUTIUKKOJEN KOKOUSESITELMÄREFERAATIT LÖYDÄT VASEMMASTA VALIKKOPALKISTA
OTSIKKO "RUUTIUKKOJEN KOKOUSESITELMÄT"


RUUTIUKKOTOIMIKUNTA JA RUUTISIHTEERIT 2023

Istumassa vasemmalta Matti Kataja ja Jukka Sola, seisomassa vasemmalta Antti Salmenkangas, Timo Saari, Timo Tulosmaa, Pentti Väänänen, Markku Rauhalahti, Timo Antila ja Ilkka Mäntyvaara.