Klubin järjestyssääntö

HYVÄKSYTTY JOHTOKUNNAN KOKOUKSESSA 20.4.2009.

1 §

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola on klubin jäsenille ja yleisölle avoinna arkisin kello 11.00-14.00 välisenä aikana ja muina aikoina ravintola toimii tilausravintolana.

Klubi ja sen toimikunnat, työryhmät ja jäsenet voivat tilata tilausravintoalan palveluksia käyttöönsä taksoilla, jotka vuosittain yhdessä sovitaan. Juhlapyhinä sekä kesälomien aikana klubiravintola on suljettu. Täsmällisistä kiinnioloajoista sovitaan vuosittain klubin ja ravintolan kesken.

Jäsenille tarkoitetut tilat, biljardisali, perinnehuone, peräkamari ja Aaretti sen sijaan ovat jäsenten käytettävissä kaikkina aikoina, juhlapyhiä ja kesälomia lukuun ottamatta. Kulku tiloihin tapahtuu 70 Euron panttia vastaan isännöitsijältä saatavalla avaimella Kuninkaankadun puoleisesta ovesta. Avain tunnistaa vierailijat ja kellonajat, jolloin he käyvät tiloissa. Yöpyminen tiloissa ei ole sallittua.

Biljardipelihuoneessa on juoma-automaatti, jossa on tarjolla virkistysjuomia ja olutta. Juomapalvelu toimii itsepalveluperiaatteella, ”ota kaapista, maksa kassaan.” Ravintola ylläpitää palvelua ja toimikunnat ja työryhmät vastaavat siitä, että maksut ovat kunnossa. Juoma-automaatin käytöstä on biljardisalin tiloissa ohjeet.

Tarjoilu lopetetaan puolituntia ennen sulkemista.

Jäsen, jota ei tunneta, todistakoon vaadittaessa jäsenyytensä.

2 §
Jäsenellä on oikeus tuoda vieraita klubihuoneistoon. Jäsen vastaa vieraansa käyttäytymisestä Klubissa.

3 §
Kirjasto ja pelihuoneet ovat yksinomaan jäsenten käytössä.

Kirjastossa älköön häirittäkö lukijoita äänekkäällä keskustelulla. Kirjastosta ei saa kuljettaa pois sanomalehtiä ja julkaisuja.

4 §

Klubin kokousten ja juhlien aikana ovat biljardi ja muut pelit kielletty.

Uhkapeli on Klubissa kielletty.

5 §
Suomalaisen Klubin perinteet edellyttävät, että Klubi on sen jäsenille viihtyisä vapaahetkien viettopaikka, missä hyviä tapoja vaalitaan. Tämä asettaa velvoituksia jokaiselle jäsenelle.

Klubihuoneistossa noudatettakoon siisteyttä, hyvää järjestystä, hyviä tapoja ja vältettäköön muita jäseniä häiritsevää käyttäytymistä.

Johtokunnan jäsenet ja isännöitsijä valvovat näiden järjestyssääntöjen noudattamista ja on heidän antamiaan määräyksiä ehdottomasti noudatettava.

Joka vahingoittaa Klubin omaisuutta, korvatkoon viipymättä vahingon.

6 §
Kaikki muistutukset, joihin jäsenen tai vieraiden käyttäytyminen antaa aihetta, tehtäköön johtokunnalle.

7 §
Klubin jäsenelle, joka rikkoo näitä järjestyssääntöjä, voi johtokunta antaa varoituksen taikka erottaa jäsenen Klubista joko määräajaksi tai kokonaan.

8 §
Jäsenmaksut on suoritettava viipymättä ja viimeistään toukokuun kuluessa.


Nämä järjestyssäännöt on johtokunta hyväksynyt huhtikuun 20. päivänä 2009 pitämässään kokouksessa.

JOHTOKUNTA