Klubinaiset

Klubinaiset on Tampereen Suomalaisen Klubin johtokunnan alaisuudessa toimiva Klubin naisjäsenille tarkoitettu yhteisö. Klubin naisjäsenet ovat automaattisesti Klubinaisten jäseniä, joten erillistä liittymisilmoitusta ei tarvita.

Klubinaiset järjestää mielenkiintoista ja monipuolista toimintaa ja ohjelmaa pääasiassa Klubin naisjäsenille. Joihinkin tilaisuuksiin kaikki Klubin jäsenet ovat tervetulleita. Tästä on erikseen aina maininta tapahtumailmoituksen yhteydessä. Klubinaiset järjestää perinteisesti Klubin pikkujoulujuhlan tai siihen verrattavan loppuvuoden juhlan, johon kaikki Klubin jäsenet avec ovat tervetulleita.

Tammikuun 2022 tapahtuma, Nextiili ry:n vierailu 20.1.2022 aiheesta "Tekstiilien kierrätys nyt ja tulevaisuudessa" siirtyy helmikuun 15. päivälle klo 17:00 - 18:30 koronatilanteen takia. Nextiilin osoite on Harjuntausta 3 A Lielahti.

Pahoittelemme jälleen tilaisuuden siirtoa, mutta haasteista huolimatta meillä on toimikunnassa edelleen vahva usko, että suunnittelemiamme kevään mielenkiintoisia tapahtumia pystymme toteuttamaan - ainakin jossain aikataulussa.

Keväälle 2022 suunnitteilla

23.3.2022 Pyynikinlinnassa vaihtuva taidenäyttely Opastettu kierros klo 17:30 – 19:30

Huhtikuu Energiaa keväisestä luonnosta. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Kesä-toukokuu Kulttuuripainotteinen kevätretki. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja:
Jaana Jääheimo sähköpostilla jaana.jaaheimo@gmail.com tai
Heidi Keso sähköpostilla heidi.keso@empiros.fi tai puh. 0400 554 433