Tampereen Suomalainen Klubi ry, tiedote 17.3.2020

Julkaistu:

Hyvät Suomalaisen Klubin jäsenet. Kuten aikaisemmasta viestinnästä olette havainneet, on yhteiskuntamme elämää vakavasti järkytetty. Ihmisiä on pyydetty pysyttäytymään kotona ja välttelemään toisiaan, jotta koronavirus ei leviäisi. Klubin ajatus on pikemminkin koota ihmisiä yhteen kuin erottaa heitä ja siksikin tämä on hämmentävää.

Tänäkin aikana tarvitsemme toisiamme. Kaikilla ei ole lähellä omaisia, jotka huoltaisivat esimerkiksi käymällä kaupassa tai apteekissa. Jotta voisimme varmistua, että klubilaiset voivat mahdollisimman hyvin, tiedustelemme teiltä tarvetta organisoida tukitoimia, kuten kauppa- tai asiointiapua. Myös Klubin Ravintolamme toimii normaalisti ja pyrkii pitämään keittiönsä auki viranomaisten sen mahdollistaessa. Ravintolan tiedote alla.

Toivomme, että lähetätte sähköpostin, tekstiviestin tai soitatte, mikäli teillä ei ole lähiomaisia teitä huoltamassa ja on tarve asiointiavulle. Toisaalta ne, jotka kokevat, että voisivat olla tällä tavalla avuksi, ilmoittautukaa tekin. Jos tiedätte klubilaisen, jota sähköposti ei tavoita, välitättehän tiedon hänelle.

Toivomme ilmoittamisia avun antamisesta tai avun tarpeesta 20.3.2020 mennessä osoitteeseen: sihteeri@tampereensuomalainenklubi.fi tai tekstiviestillä/puhelimella

Pasi-Heikki Rannistolle 040 557 8981 tai Timo Tulosmaalle 040 744 0565.

Koska vielä emme tiedä avun tarvitsijoiden määrää tai avun luonnetta, emme myöskään voi tietää, miten ja kuinka voimme auttaa. Pyrimme kuitenkin varmistamaan, ettei yksikään klubisisko tai -veli joudu hätään avun puuttuessa.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne ja kun aika on, tervetuloa takaisin Klubille!

Pasi-Heikki Rannisto
Timo Tulosmaa

***

Klubiravintola palvelee meitä laadukkaasti, ammattitaitoisesti, edullisesti ja makuhermoja kutkuttavasti. Nyt, valmiuslainsäädäntöä edellyttävän kansakuntaa uhkaavan koronaepidemian takia ravintolamme joutuu tavanomaista kovemman ponnistuksen eteen niini toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Poikkeusarkeanne helpottamaan Suomalainen Klubi haluaa välittää teille seuraavan Christina Suomisen viestin ja kannustaa kaikin puolin teitä käyttämään ravintolaa ja/tai sen take-away-palveluja niin kauan kuin se on sallittua. Lähes 1000 jäsenen asiakasyhteisö on ravintolalle tärkeä.

Ravintoloitsija Christinan tiedote 17.3.2020:

Vakavasta epidemiatilanteesta huolimatta Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintolan padat porisevat edelleen. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja puhtauteen. Haluamme luoda teille turvallisen ympäristön ruokailla.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolassa laitamme esille ruokaa pienemmissä erissä. Astiat ja ruokailuvälineet tuodaan esille pienempinä erinä. Avaamme kabinetit ja mahdollisuuden ruokailla pienemmissä tiloissa ja ryhmissä. Pyyhimme kaiteita ja ovia, pintoja sekä kohtia, jotka altistuvat kosketukselle, useammin kuin aikaisemmin. Vaihdamme ottimia tiuhaan tahtiin.

Paikalla nautittuna jäsenlounaan hinta on 8 €. Jos et halua itse noutaa ruokaa linjastosta, on myös mahdollista tilata ruoka annoksittain pöytään tarjoiltuna samaan hintaan. Tuomme ruokaa myös annoksittain kotiin lounas-aikana keskustan alueella, 10 € hinnan voi maksaa käteisellä tai kortilla. Tilaukset info@armascatering.fi / 0106179760

Halutessasi toimitamme maukkaan lounaan myös työpaikallesi. Jos henkilöstön ruokailu askarruttaa tai et pääse toimistolta ravintolaan, voimme toimittaa työpaikalle herkullisen lounaan. Ota yhteyttä 0106179761 tai info@armascatering.fi

Hallitus totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3., että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus koskee vain julkisia kokoontumisia. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotellissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaisten ohjelmapalveluiden käyttö.

17.3. tulee voimaan valmiuslaki, joka mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Yritysten on hyvä varautua siihen, että yksityistenkin yritysten toimia rajoitetaan etenkin, jos virustilanne pahenee. Toistaiseksi kuitenkin Suomalaisen Klubin ravintola palvelee.

Tervetuloa, ystävällisin terveisin Christina Suominen

www.ravintola-c.fi
www.armascatering.fi
www.suomalaisenklubinravintola.fi
www.arthousecafe.fi

Asiasanat