Jäsenet

Tampereen Suomalaisessa Klubissa oli 18.1.2016 942 jäsentä, heistä miehiä 821 ja naisia 121. Jäsenet ovat yhteiskunnan eri aloilla toimivia tai toimineita miehiä ja naisia. Jäsenmäärä on kasvussa, vuoden 2015 aikana uusia jäseniä on otettu 50.

Klubin varsinaiseksi jäseneksi voi johtokunta hyväksyä kirjallisen hakemuksen perusteella isänmaalliseksi tunnetun, oikeistomielisen maailmankatsomuksen omaavan, hyvämaineisen Suomen kansalaisen, joka hyväksyy Klubin tarkoituksen ja jota kaksi Klubin jäsentä suosittelee.

Vuonna 2016 Tampereen Suomalaisen Klubin liittymismaksu on 70 euroa ja jäsenmaksu 80 euroa.

Jäsenhakemuslomakkeita saa Klubin ravintolasta (linkki) sekä Klubin kotisivulta kohdasta Yhteystiedot tai tästä linkistä: (hakemuslomake). Johtokunnalle osoitettu hakemus toimitetaan joko henkilökohtaisesti jäsenkirjuri Henri Rusilalle, puh. 0400 494 314; henri.rusila@rusila.inet.fi tai Klubin kolmannessa kerroksessa olevaan postilaatikkoon; kuoreen merkintä Jäsenhakemus.

Jokaiselle uudelle jäsenelle nimetään kummi. Oppaan kummeille löydät täältä.

Kunniajäsenet

Kunniajäseneksi Klubin varsinainen kokous voi johtokunnan yksimielisestä esityksestä kutsua Klubin toiminnassa ansioituneen jäsenen.

Klubin kunniajäsenet ovat: Jyri Borgenström, Paavo Hoikka, Matti Hokkanen ja Allan Kuusisto.

Uudet kunniajäsenet kutsuttiin Suomalaisen Klubin 125 -vuosijuhlakokouksessa 22.9.2016. Kunniajäsenet ovat Timo Tulosmaa, Seppo Leskinen ja Vesa Rinkinen.

 Jyri Borgenström  Paavo Hoikka  Matti Hokkanen  Allan Kuusisto  Tulosmaa Timo, Seppo Leskinen ja Vesa Rinkinen