Klubinaiset virkistyy ja virkistää!

Klubinaiset on Tampereen Suomalaisen Klubin kaikille naisjäsenille avoin kerho, johon ei tarvitse erikseen liittyä. Haluamme tehdä toiminnasta sellaista, että siitä löytyy kaikille sopivia elementtejä riippumatta iästä, asuinpaikasta tai siitä, onko työelämässä vai eläkkeellä. Järjestämme vuoden aikana lähes kuukausittain naisjäsenille tarkoitettuja tilaisuuksia. Ajankohdat ja aiheet ilmoitetaan Klubinaisten osuuksissa Klubin lehdessä ja ohjelmatiedotteessa sekä toimintakalenterissa Klubin nettisivuilla kohdassa "Klubinaiset".

Uudet, arvomme sisäistävät naisjäsenet ovat sydämelliset tervetulleita joukkoomme. Suosittele Klubia ystävättärillesi ja täyttäkää yhdessä jäsenhakemuslomake, jonka voi tulostaa Klubin nettisivuilta. Klubin jäsenyys on upea mahdollisuus sivistää itseään monipuolisesti elämän eri aloilta ja saada uusia ystäviä Klubin naisjäsenistä.

Viime vuonna naiset osallistuivat todella aktiivisesti tapahtumiimme ja Klubinaisten toimikunta toivoo, että tämä myönteinen kehitys jatkuu edelleen.

Klubinaisten osuus Klubin kokonaisjäsenmäärästä on hieman yli kymmenen prosenttia. Kasvu on ollut tasaista jo muutaman vuoden.

Tervetuloa mukaan sinivalkoiseen Klubiimme!

Jaana Jääheimo
puheenjohtaja
Klubinaiset

Klubinaisten tulevat tapahtumat

Tapahtumien muistiot

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

Klubinaiset

ToimikuntaPuheenjohtaja

Jaana Jääheimo
jaana.jaaheimo@luukku.com


Sihteeri Mariitta Hurme
mariitta.hurme@kolumbus.fi

Jäsen Johanna Huttunen
johahuttunen@gmail.com

Jäsen Riitta Sommarberg
riitta.sommarberg@kolumbus.fi

jäsen Milla Anttila
anttilan.milla@gmail.com

Jäsen Marjaana Tulosmaa
marjaana.tulosmaa@gmail.com