Tapahtumien kalenteri

<< Palaa
14

Tampereen Suomalaisen Klubin Klubinaiset on varannut lippuja musikaaliin Notre Damen kellonsoittaja. Varatkaa nopeasti itsellenne liput.

Tampereen Teatterissa esitetään syksyllä 25.9.2019 musikaali Notre Damen kellonsoittaja. Klubinaiset on varannut 90 lippua. Lipun hinta on 64 euroa. Kaikki klubin jäsenet seuralaisineen voivat varata näitä lippuja sähköpostitse Heidi Kesolta,  heidi.keso@empiros.fi. Laskut lähtevät lipun varanneille kevään aikana klubin sähköisestä järjestelmästä.

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta – taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hirviö. Kyttyräselkäisenä hylkiönä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämät ikiajoiksi.

Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko, Alan Menken (mm. Aladdin, Pieni merenneito, Kaunotar ja hirviö) ja Stephen Schwartz (mm. Egyptin prinssi, Pocahontas) sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo. Musikaalin ohjaa Georg Malvius, musiikin johtaa Martin Segerstråle ja koreografina toimii Adrienne Åbjörn. Musikaalin ensi-ilta on syyskuussa 2019.

Lisätietoja: Klubinaiset, puheenjohtaja Heidi Keso, 0400 554 433