Tapahtumien muistiot

<< Palaa
01

Jokakeväistä Suomalaisen Klubin Vappulounasta vietettiin tälläkin kerralla hyvän ruoan, mukavien ihmisten ja menevän torvimusiikin tahdissa.  Ulkona vallitsi kaunis sää, aurinko paistoi taivaan täydeltä.  Loppupäivästä saattoi hiukan ripsaista vettä.

Tilaisuus alkoi puheenjohtaja Pasi-Heikin tervehdyksellä ja hänen johdollaan laulettiin alkuun Pirkanmaan maakuntalaulu "Kesäpäivä Kangasalla".  Maakuntalaulua arvostaen seisaaltaan.  Juhlan mittaan oli soviteltu vielä pari muutakin vanhaa hyvää yhteislaulua.

Teijan keittiö oli valmistanut upean buffet-pöydän juhlijoiden tyhjennettäväksi.  Moneen kertaan mainittiin sosiaalista mediaa myöten, että ruoka oli hyvää.  Ja niinhän se oli.  Talon taitavan sommelier Christinan toimesta oli tarjolle laitettu tilanteeseen sopivat laatuviinit. Mika ja Monica ja Kaisa ja Keijo ja muut kantoivat  ruokia ja juomia vappuväen nautittavaksi.  Kiitos teille.

Mukavia ihmisiä oli koolla talon täydeltä 250 henkeä.  Ylioppilaslakkeja, serpentiinejä, ilmapalloja, iloisia kasvoja, kevätturinaa tuvan täydeltä.  Välillä kajahteli pöydistä hetkeen sopivia snapsilauluja.

Äänimaailman juhlassa täytti Pekka Pulkkisen ja Hannu Jaakkolan johdolla River Brass Band.  Upeata, ammattitaitoista ja svengaavaa vaskipuhallusta.  Ja jälleen:  Ei jäänyt vähäiseksi se musiikkia ja soittajia kehuvien kommenttien määrä, joka iltapäivän mittaan ja myöhemminkin maailmalle päästettiin livenä ja somena.

Juhla päättyi aplodeihin yleisön osoittaessa suosiotaan ravintolahenkilökunnalle hyvin tehdystä työstä.  

Hieno kevätjuhla suomalaisessa perhepiirissä.