Tapahtumien muistiot

<< Palaa
30

MADETTA NAUTTIMASSA

Photo

Gastronomisen kerhon vuoden ensimmäisenä tapahtumana MADEILLALLINEN tällä kerralla Finlaysonin Palatsissa palautti mieleemme kerhon aivan ensimmäisen tilaisuuden myös mateen syönnin merkeissä aikoinaan Ravintola Henrik's:in tiloissa.

Sesonkiruokana made täyttää myös kerhomme periaatteita tämäntyyppisten ruokien suhteen.

Menun oli laatinut ja siihen liittyvät valkoviinit valinnut  ravintolanjohtaja ja sommelier Ismo Nieminen.

Menu koostui tällä kertaa seuraavasti:

Alkuruokana mateenmätiä, smetanaa ja punasipulia paahtoleivällä  sekä juomana Chateau Bela Riesling.

Väliruoka oli paistettua mateen maksaa juomana Belle Epoque Riesling Sekt

Pääruoka sitten olikin madekeittoa palanpainikkeena Ottella Lugana Bianco

Jälkiruokana saimme kahvin ja avecin kanssa lakka-tuorejuustokakkua ja valkosuklaajäätelöä.

Tilaisuuten osallistui 16 kerhon jäsentä ja tilaisuuden tunnelmasta, keskustelun vilkkaudesta ja esitetyistä mielipiteistä sai sen vaikutelman, että ilta anteineen oli todella onnistunut




MADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSAMADEMENU FINLAYSONIN PALATSISSA