Tapahtumien muistiot

<< Palaa
27

Ruutiukkojen joululounasta vietettiin monipuolisen ohjelman ja hyvän ruuan parissa. Sadanpäämiehen tervetulotoivotuksen jälkeen kuultiin Erkki Melartinin Canto religioso, jonka esitti Jorma Liimatta sellolla Juhani Merikannon säestäessä pianolla. Kun vielä oli laulettu yhteisesti Joulupuu on rakennettu,   sadanpäämies esitti katsauksen kuluneeseen vuoteen ja sen ohjelmiin sekä julkisti ruutiukkotoimikunnan myöntämät huomionosoitukset. Juhani Jokiselle ja Kai Nilsonille luovutettiin Ruutiukkojen standaari ja siihen liittyvä kunniakirja palkkiona merkittävästä määrästä esitelmiä, jotka kumpikin on pitänyt Ruutiukkojen lounaskokouksissa. 


Kuvassa keskellä Juhani Jokinen ja oikealla Kai Nilson

Huomionosoitusten jälkeen Juhana Mattila soitteli pianolla jouluisia säveliä. Sitten päästiinkin syömään lounasta Klubin joulupöydästä, jossa olivat kaikki perinteiset jouluruoat edustettuina.


Ennen kahvia ja joulutorttuja kuulimme vielä kaksi joululaulua, Jean Sibeliuksen Jo joutuu ilta ja A Adamin Oi Jouluyö, jotka Juha Repo lauloi Juhana Mattilan säestyksellä. Välisoitot Juha esitti käyrätorvella.

Teksti: Ilkka Mäntyvaara

Kuvat: Markku Rauhalahti

Ruutiukkojen joululounas